1. skoledag for 1. – 9. klasse 2020

Et trygt og overskueligt undervisningsmiljø samt godt fællesskab danner grundlag for trivsel på Friskolen på Røsnæs. Arrangementer og fælles oplevelser, som styrker fællesskabet og dermed
trivselen er i højsædet.

Frem over bliver 1. skoledag en fælles opstart for hele familien, så medbring picnickurv og drikkelse til egen familie. Vi glæder os rigtig meget til at byde jer velkommen til et nyt skoleår.

Planen er følgende:
Mandag d.10. august klokken 16.30:

1. Vi mødes i skolegården ved hovedindgangen, hvor forældre og børn stiller sig klassevis med klasselærer (stadig med afstand til hinanden og desværre ingen fællessang). Velkomst ved formand Karin Anholm. Ved regnvejr er vi i gymnastiksalen.

2. Velkomst ved skoleleder Vibeke Malmberg.

3. Elever går med deres klasselærer til deres nye klasser.

4. Forældre og elever spiser klassevis med klasselærer, vi spiser uden for.

5. Klokken 18.30: Farvel og tak for i dag.

6. På gensyn i morgen tirsdag d.11/8 til fagdag med jeres klasselærer. Vi starter klokken 8.15 med fællessamling i gymnastiksalen. Alle elever slutter klokken 13.15.

På gensyn lige om lidt!!
Personalet, Friskolen på Røsnæs