Arbejdslørdage

Datoerne for dette skoleårs arbejdslørdage er;

26.10.2019 Indskolingen

02.11.2019 Mellemtrinnet

09.11.2019 Udskolingen

21.03.2020 Indskolingen

28.03.2020 Mellemtrinnet

04.04.2020 Udskolingen

Tidspunktet er fra kl. 10-14.

Reglerne omkring deltagelse er;

Hver familie deltager i 2 arbejdsdage. En i efteråret og en i foråret. Kan man ikke deltage i den arbejdsdag der er arrangeret for ens barns klasse, deltager man blot i en af de andre. Skolebestyrelsen krydser hver familie af og de der ikke har 2 krydser, tildeles en anden opgave.

Da vi er en friskole, er vi automatisk en del af fællesskabet på skolen, men vi har samtidig en fælles forpligtelse til at bidrage til det gode fællesskab og bidrage til at holde skolen pæn. Vi har et godt fællesskab på Friskolen på Røsnæs og det ønsker vi at bevare. Et skolefællesskab er ligesom et godt venskab som kræver engagement. Det kræver at alle bidrager, så det håber jeg, at I støtter op om.

Såfremt der er spørgsmål til ovenstående er I velkomne til at kontakte jeres kontaktforælder eller undertegnede .

På vegne af skolebestyrelsen
Karin Anholm