Friskolen på Røsnæs søger erfarne lærere

Friskolen på Røsnæs startede i sommeren 2018. Der går 130 elever fra 0.-8. klasse og skolen vil i det kommende skoleår vokse til, at have 9. klasse også.

Skolen har fokus på høj faglighed, udeskole og trivsel.

Vi har et meget engageret og veluddannet personale, som klart er medvirkende til den positive omtale af skolen og den store elevtilgang. Pædagogiske overvejelser omkring undervisning, der i teori og praksis kan foregå ude i vores fantastiske omgivelser, prioriteres højt.

Vi søger 2 lærere til ansættelse pr. 1. august 2020.

Stilling 1

Vi søger en lærer der skal indgå i et nyetableret undervisningsteam omkring overbygningen. Der skal undervises i 7. – 9. klasse, med dansk og klasselærerfunktion i 7. klasse, kristendom i 8. og 9. klasse og andre skolefag – tysk er en fordel men ikke et krav.

Stilling 2

Vi søger en lærer der kan indgå i samarbejdet omkring 2. – 6. klasse. Der vil være dansk og klasselærerfunktion i 2. klasse men det er muligt at indgå i fagfordelingen med andre fag – engelsk og tysk er en fordel men ikke et krav.

Vi tilbyder:

• En friskole med et kompetent og engageret personale, som samarbejder og bruger hinanden som sparringspartnere.
  • En friskole med et tæt skole/hjem samarbejde
  • Et job hvor du kan være med til at sætte dit personlige præg på skolen
  • Et miljø hvor der ikke er langt fra idé til handling
  • Et lærerværelse med et uformelt miljø og en masse gode grin
  • En placering på det naturskønne Røsnæs

Vil du høre mere om stillingen kan du kontakte skoleleder Bente Petersen på tlf. 20858588 Du er velkommen til, efter aftale, at besøge skolen.

Du kan læse mere om skolen og vores værdier på www.friskolenpaaroesnaes.dk

Send din ansøgning og relevante bilag til mhr@frpr.dk

Ansøgningsfrist er den 25. maj. Samtaler bliver afholdt d. 27. og 28. maj.

Ansættelse sker i henhold til “fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og lærernes centralorganisation”.