Info fra bestyrelsen

På vegne af bestyrelsen, vil vi gerne orientere alle om, at der er indgået en gensidig aftale mellem Friskolen på Røsnæs og Jakob Søborg om, at Jakob fratræder sin stilling som skoleleder på Friskolen på Røsnæs. Jakob har haft sin sidste arbejdsdag.

Skolen siger tak for samarbejdet og ønsker Jakob held og lykke fremover. Skolebestyrelsen vil snarest opstarte processen for rekruttering af en ny skoleleder. Imidlertid kan vi med glæde meddele, at Bente Petersen er startet som konstitueret skoleleder d. 6 Januar. Bente er kendt som en dygtig leder, som lytter og støtter sit personale. Hun elsker samværet med børnene og dialogen både med børn og forældre. Vi byder Bente velkommen og ser frem til samarbejdet. Vi er meget taknemmelige for, at Bente vil hjælpe os på Friskolen indtil vi finder den rette skoleleder for os.

På skolebestyrelsens vegne Lene Haue og Karin Anholm