Friskolen på Røsnæs søger to dygtige og alsidige lærere på fuld tid fra 1. august 2022 eller snarest derefter.

Friskolen på Røsnæs søger to dygtige og alsidige lærere på fuld tid fra 1. august 2022 eller snarest derefter.

 

Friskolen på Røsnæs har godt 100 elever i skolen og ca. 25 i vores SFO. Vi er alt i alt ca. 15 ansatte på skolen.

Skolen ligger på det naturskønne Røsnæs i landsbyen Ulstrup, hvor der også er idrætsforeninger, møllelav, brugsforening, forsamlingshus, kirke, kajakklub, havn og fantastiske badestrande.

Vi søger to lærere, som er god til undervisning på mellemtrin og i udskoling, men som også kan se sig som en del af hele skolen, hvor alle hjælpes ad for at enderne når sammen.

Vi søger to lærere, som kan hjælpe os med dansk, engelsk, tysk, idræt, musik, historie, samfundsfag og kristendom, samt andre fag, som du gerne vil berige os med.

Det er vigtigt for os, at du vil friskoletanken og kan bruge nysgerrighed og fællesskab som pædagogisk motivation, og kan sige ja til at sætte nye tiltag i gang og følge tingene til dørs. Du skal selvfølgeligt også have høje faglige og sociale ambitioner på elevernes vegne.

Skolen har en udeskole profil, og vi har en fast dag ude om ugen i indskoling og på mellemtrin, og vi tilstræber at undervisningen så ofte som muligt tilrettelægges ude.

På skolen er der en glad og positiv stemning og tilgang, og vi arbejder alle for, at vores friskole fortsat skal udvikle sig fagligt og pædagogisk i tiden fremover.

Se mere om skolen her:

https://www.friskolenpaaroesnaes.dk/ eller her: https://www.facebook.com/friskolenpaaroesnaes/

Har du den rette profil, og vil du gerne se skolen, så kontakt Jonas Vad på skoleleder@frpr.dk eller ring på 2420 0793 for at lave en aftale.

Vi har løbende samtaler, så tøv ikke med at ringe eller skrive en ansøgning til os!