Friskolen på Røsnæs – SFO

Morgen-SFO 150 kr. pr. barn
Eftermiddagsplads 775 kr. for 1. barn 375 kr. for 2. og 3. barn
Efterfølgende gratis.

Udmeldelse er med en måneds varsel til udgangen af en måned.

I Friskolen på Røsnæs SFO lægger vi vægt på at lære børnene at agere og nav2igere i sociale aktiviteter og fællesskaber. Det er vigtigt for os, at børnene føler sig set, hørt og accepteret for de individer, de er.

I vores SFO tilbringer vi meget af tiden udenfor, hele året. Her er der mulighed for fri leg på vores dejlige naturlegeplads, der bliver spillet bold på multibanen og vores mooncars bliver flittigt brugt. Vi tilrettelægger også en række planlagte aktiviteter og oplevelser afhængig af årstid og højtider. Det kan blandt andet være, hvor vi:

• laver bål, snitter, arbejder med træ og laver mad på bål.
  • laver små haver/bede, kapillærkasser med tomater og krukker med blomster og krydderurter.
  • tager på ture i lokalområdet og plukker årstidens spiselige bær og frugter.
  • bruger vores lille skov bag skolen til at lege og bygge huler i.

Vi forventer, at børnene er en del af fællesskabet, både med pra5ktiske opgaver og ved sociale relationer. Alle har et ansvar for at få fællesskabet til at fungere. Alt foregår i en god tone- guidet af tydelige anerkendende voksne, så børnene føler sig trygge.

Bussen holder lige udenfor døren, så børnene kan gå til busstoppestedet uden at skulle over vejen. Vi lærer børnene rutinen at gå til bussen. Når de selv kan det, sørger vi for at fortælle dem, når det er tid.

10    8    7