Personalet

Jonas Vad (Skoleleder)

 

 

“Jeg hedder Jonas Vad og er født i 1972. For mig betyder det, at skabe god skole, at vi sammen skaber et undervisnings- og fritidsmiljø, som har et højt kvalificeret indhold og som er tilrettelagt på en inddragende, motiverende og sjov måde – og rigtigt gerne udendørs i naturen! Det er vigtigt for mig, at børn, elever, forældre og medarbejdere, samt andre skoler og lokalsamfund er sammen om at lave skole, så alles holdninger og idéer og muligheder bliver sat i spil. Ligesom der ikke findes to helt ens skoler, og heller ikke to helt ens børn, så er skolen hele tiden i gang med at definere sig selv og finde nye tiltag for skoles og fritidens virke, og derfor skal vi invitere børn, forældre og andres perspektiver ind i skolen, så vi fortsat fornyer og skaber den skole, som vi gerne vil have. Jeg har godt 18 års erfaring som skoleleder, viceskoleleder og afdelingsleder, og har min erfaring fra friskoler/lilleskoler, folkeskoler og fritids- og ungdomsklubber. Jeg er oprindeligt uddannet pædagog, og har herefter taget en kandidatgrad i Pædagogisk Sociologi og en diplomuddannelse i ledelse.”

 

Ole Dahl

 

Ole 47

“Jeg hedder Ole Dahl og er født i 1971. Jeg bor i Trøjeløkkekvarteret i Kalundborg med kone og to børn. Jeg underviser i Matematik, Fysik/Kemi, Geografi, Biologi, Natur/Teknologi og har også undervist i Engelsk og Idræt. Jeg har været lærer i 9 år. Efter halvandet år på en folkeskole, blev jeg ansat på Nr. Asmindrup Friskole, som er en udeskole med fokus på bevægelse. Jeg har derfor meget erfaring med udeundervisning, og elsker at undervise på alternative måder, så stoffet bliver relevant, håndgribeligt og ikke mindst forståeligt for eleverne. Nr. Asmindrup Friskole startede op i 2010 med 54 elever, og er i dag ca. 175 elever, så jeg har allerede været med til at starte én friskole op. Jeg er uddannet geolog med speciale i guld, og har været ”guldgraver” i Grønland i ca. 10 år. Jeg har kortlagt og været med til at starte både Nalunaq Guldminen og Seqi Olivinminen, og har arbejdet 5 år i Nalunaq Guldminen som minegeolog. I ni somre har jeg været med på ekspeditioner i Grønland med det formål at finde nye miner. Det var en fantastisk tid med en masse gode oplevelser. Bland andet har jeg fundet helt utroligt mange rubiner.”

 

Lene Dørup Olsen

 

lene“Jeg er 51 år. Jeg blev uddannet som pædagog i 1994 og har fortrinsvis arbejdet i Sfo. De sidste 7 år har jeg været på Røsnæs først 3 år i børnehaven, derefter 4 år i skole og Sfo. Jeg lægger stor vægt på, at børnene lærer at begå sig i fællesskabet. Sfo er et fristed hvor der skal være plads til alle og alle har ansvar for at fællesskabet fungerer. Det er vigtigt for mig at alle børn føler sig hørt og accepteret. Jeg bruger meget tid på at guide børnene, så de selvstændigt bliver i stand til at løse konflikter på en god og konstruktiv måde.”

 

 

 

Ruth Thomassen

 

ruthHar 18 års undervisningserfaring med ansættelse i både privat- og folkeskole. Underviser primært og med stor glæde i dansk, billedkunst, historie og udeskole. Har i alle 18 år været klasselærer. Lægger vægt på tryghed, fællesskab, trivsel, ansvar og faglighed. Bestræber mig altid på at være anerkende, rolig, tydelig og tillidsskabende i forhold til eleverne. Prioriterer et konstruktivt og åbent samarbejde med forældrene. Humor og latter er en vigtig ingrediens i mine timer. Jeg har gennem en lang årrække været både leder og kredsleder i Røsnæs FDF, hvor det forpligtende fællesskab og friluftslivet var omdrejningspunktet. Jeg er pjattet med bøger, og ser frem til at få ansvaret for skolebiblioteket på Friskolen på Røsnæs.”

 

 

Mie Larsen

 

IMG_4581(1)“Jeg er 40 år. Har mand og 3 børn og bor i Rørby. Jeg har 16 års erfaring som pædagog. Jeg har primært arbejdet i børnehaver, både som pædagog og som teamleder. Jeg har arbejdet på Røsnæs skole i de sidste 6 år, hvoraf de 4 år har været som børnehaveklasseleder. Det vigtigste for mig er at børnene får en så god og tryg start på skolelivet som muligt. Alle elever skal føle sig set og hørt hver dag. Grundstenen for mig er: Tryghed, fællesskab, ansvar, faglighed, leg og et godt og konstruktivt forældresamarbejde. Jeg ser mig selv som anerkendende, tydelig, omsorgsfuld og med en god portion humor i arbejdet med børnene. Jeg elsker den begejstring eleverne udviser når tingene lykkes for dem.”

 

 

Dorte Christensen

 

IMG_0510“Jeg hedder Dorte Christensen og er skolesekretær på Friskolen på Røsnæs. Jeg har de sidste 5 år været tilknyttet Røsnæs skole som sekretær, og glæder mig nu til at fortsætte  på Friskolen pr. 1.8.18.  Jeg er specielt glad for at få lov til at blive hos alle de børn jeg kender og jeg glæder mig også rigtig meget til at lære en masse nye børn og forældre at kende. Jeg selv er 59 år Elsker udeliv, skov og strand og campingferie i Danmark er min favorit disciplin, ligesom jeg nyder mine 3 daglige gåture med min Hund, i al slags vejr.”

 

 

 

Susanne Sønder Andersen

 

sus

“Jeg er en glad og positiv person, der bor sammen med min mand i Ulstrup. Vi har 2 udeboende børn og bruger meget tid med hunden i naturen på Røsnæs. Jeg blev uddannet som pædagog i 1986 og har været SFO leder på Røsnæs skole siden 2006. Vores arbejde i SFO’en skal give børnene personlige og sociale kompetencer.  En empatisk, omsorgsfuld og anerkende tilgang er vigtig, da det giver børnene tryghed, fællesskab, ansvarlighed og venskaber. Fællesskabet og det særlige engagement er en naturlig del af SFO’en kultur.”

 

 

 

Søren Hemmingsen

 

“Jeg hedder Søren Hemmingsen og er født i 1966. Jeg har 22 års erfaring som lærer. I august 2022 blev jeg ansat som lærer her på Friskolen på Røsnæs, hvor jeg underviser i engelsk, dansk og kulturfag. Det er som lærer mit store mål, at hver eneste elev skal føle sig set og hørt, men klassen skal også føle sig som et hold. Den gode tone og humoren er et must. Jeg lægger stor vægt på projektorienteret undervisning, hvor eleverne selv producerer forskellige ting som bøger og tegneserier, valgplakater osv. I min fritid elsker jeg at gå lange ture i naturen og se på oldtidsminder, ligesom jeg også interesserer mig levende for den nordiske mytologi. Jeg er far til to piger på 14 og 9 år, og har skrevet et undervisningssystem inden for mit hovedfag, som er historie.”

 

 

 

Jørn Petersen

 

“Hej, mit navn er Jørn Petersen. Jeg interesserer mig for naturen og dyr, og har selv et par heste gående på mine marker. Jeg er allerede glad for at være sammen med jeres børn og unge, og sammen skaber vi et klubliv på skolen. Jeg ser frem til  at lære jer forældre at kende og udvikle vores samarbejde omkring skolen og klubbens liv. På gensyn, Jørn

 

 

 

 

 

 

Nils Bomholt

 

“Jeg hedder Nils Bomholt, Jeg er flyttet til Ulstrup i 2018 og bor meget tæt på skolen. Før ansættelsen ved Friskolen på Røsnæs, har jeg været ansat i 17 år ved Aarhus kommune som folkeskolelærer, hvor jeg primært har været på 2 store byskoler. Gennem tiden har jeg undervist i fag som sløjd/håndværk og design, Biologi, Natur/teknik, geografi, historie, samfundsfag, kristendom, matematik, idræt/svømning. Jeg har det bedst med at undervise når jeg kan tage mine elever med hen, hvor de kan opleve, at det de kæmper/arbejder/leger med at lære, også har en faktisk funktion og er vigtig for vores verden.”

 

 

 

 

Martin Lynge Jensen

 

 

“Hej. Jeg hedder Martin, og er ansat som Pedel på skolen. Jeg har arbejdet som tømrer, kleinsmed og mange år som industrioperatør hos Novo Nordisk. Jeg bor i Kalundborg. Jeg har to voksne døtre og tre skønne børnebørn.”