Ledig job

Så er der en sjælden mulighed for at komme ind i vores dygtige lærerteam! 🤩 ☀️🦋🦀

Friskolen på Røsnæs søger en dygtig og alsidig lærer på et timetal mellem 32 og 37 timer pr. uge fra 1. august 2024.
Lidt om skolen

Friskolen på Røsnæs har godt 100 elever, heraf 55 i vores SFO og klub, og vi er cirka 15 ansatte på skolen. Vi har netop åbnet en naturbørnehave, som også er en del af skolens daglige liv.
Skolen ligger på det naturskønne Røsnæs i landsbyen Ulstrup, hvor der også er idrætsforeninger, møllelav, brugsforening, forsamlingshus, kirke, kajakklub, havn og fantastiske badestrande.
Vi søger:
  • en lærer, som er god til undervisning i indskoling og mellemtrin, men som også kan se sig som en del af hele skolen, hvor alle hjælpes ad for at enderne når sammen.
  • En med erfaring indenfor følgende fag: Dansk, matematik, engelsk, musik og kulturfag i indskolingen, kan du også musik og billedkunst eller madkundskab i mellemtrin/udskoling er det en fordel.
  • En der vil friskoletanken og kan bruge nysgerrighed og fællesskab som pædagogisk motivation, og at du kan sige ja til at sætte nye tiltag i gang og følge tingene til dørs.
  • En med høje faglige og sociale ambitioner på elevernes vegne.
Skolens profil og struktur

Skolen har en udeskole-profil, og vi har en fast dag ude om ugen, og vi tilstræber at undervisningen så ofte som muligt tilrettelægges ude.
Vi underviser henholdsvis indskoling, mellemtrin og udskoling på tværs af årgange med udgangspunkt i børnenes behov, så du må meget gerne have god erfaring med dette, eller have stor lyst til at lære og udvikle denne form.
På skolen er der en glad og positiv stemning og tilgang, og vi arbejder alle for, at vores friskole fortsat skal udvikle sig fagligt og pædagogisk i tiden fremover.
Ansættelses vilkår
Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
Kontakt
Har du den rette profil, og vil du gerne se skolen, så kontakt Jonas Vad på skoleleder@frpr.dk eller ring på 2420 0793 for at lave en aftale. Vi har løbende samtaler, så tøv ikke med at ringe eller skrive en ansøgning til os!
Jonas Vad
Friskolen på Røsnæs